ATATÜRK ÇOCUKLARI ANITKABİR'DE

Okulumuzun 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ankara'da idik.

Bu gezide öğrencilerimiz  kurtuluştan kuruluşa doğru uzanan zorlu yolda ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün üstlendiği büyük rolün bir kez daha farkına vardılar.

Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli rolü olan iki meclis binasını gördük. Milli birlik, beraberlik ve egemenlik uğruna alınan kararların toplantılarının yapıldığı alanlardan Mustafa Kemal Atatürk'ün kişisel eşyalarına kadar birçok kültürel mirası inceleme fırsatı bulduk. İstiklal ve Hürriyet Kuleleri'ni gezip Aslanlı Yol'da Anıtkabir'e varmanın heyecanı ile yürüdük. Kendisini ebedi istirahatgahında ziyaret ettikten sonra ona olan minnet duygularımızı güçlendirerek nöbet değişimini izledik.

Çocuklarımızın Ata'mızın kabrini ziyaret  olanağı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

07.05.2019