ÇANAKKALE ÇOCUK KOROLARI ŞENLİĞİ ' 2019

Okulumuzun Çoksesli Çocuk Korosu Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği 2019 'a katıldılar.

Koro şefimiz Suat Şahin  ve müzik öğretmenimiz Salih Yorgancı ile  piyano eşliğinde Oya Dinçer'in katkılarıyla katıldıkları şenlikte performansları ve disiplinleri ile göz doldurdular.

Koro Disiplini Ve Görünümünde Başarı ile Çocuk Şarkılarını Yorumlamada Genel İzlenimde Başarı Ödüllerini aldıktan sonra güzel şehrimizi gezme fırsatını bulan öğrencilerimiz kordonda Nusret Mayın Gemisive Truva Atı'nı gördüler.Truva atının bulunduğu meydanda halka mini bir konser vermeyi de ihmal etmediler.

Çanakkale'nin türkülere konu olan Aynalı Çarşı'sını da gezen öğrencilerimiz sonrasında Bursa'ya döndüler.

Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ve Oya Dinçer hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyor, koromuza ve öğretmenlerimize başarılarının devamını diliyoruz.

13.05.2019