FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2019

FOREIGN LANGUAGES NIGHT 2019

Okulumuz Yabancı Diller bölümü olarak her sene düzenlenen Yabancı Diller Gecesi'ni okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik.

İngilizce Drama Kulübü öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Vildan Lokumcu Coşkun'nun  hazırladığı "Hamlet" adlı İngilizce drama etkinliği ile başlayan gecemiz 7. sınıf öğrencimiz Ceylin Duygulu'nun Almanca olarak yaptığı "Denizlerde Plastik Tehlikesi" adlı sunum ile devam etti.  

DI grubumuzun Kuşadası'nda aldığı derece ile Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletindeki dünya finallerine  taşınan başarılarını, yaşadıkları tecrübe ve deneyimleri slayt sunum ile izledik.

Fırat Elele ve Sıla Kaya'nın müthiş salsa gösterisi ile gecemiz devam etti.

Ardından 7. Sınıf öğrencimiz Yaprak Gürtunca'nın İngilizce olarak yaptığı "Küresel Isınma" ile ilgili sunum beğeniyle izlendi.

Okulumuzun geleneksel yarışması haline gelen "Quiz Show", 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine, yeni bilgiler öğrenmelerine katkı sağladı.

Gecemiz, 7. sınıf öğrencilerimizden Anıl Altuner'in Fransızca olarak yaptığı "Çocuk Hakları" ile ilgili sunumla devam etti.

Geceyi 5. Sınıf öğrencilerimizin canlı seslendirdiği İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılarla tamamladık.

Velilerimizin ve öğrencilerimizin hoş ve keyifli zaman geçirdiği bu gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayrıca katılımlarıyla bize destek sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


15.06.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.