İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEVRİMİÇİ SATRANÇ TURNUVASINDA BULUŞTULAR

Bir spor dalı olan satranç aynı zamanda çocukların gelişimleri üzerinde  olumlu etkilere sahip bir eğitim aracıdır. Öğrencilerin konsantrasyon seviyelerinin yükselmesinde ve okul başarılarının artmasında etkisi olan satranç sporunu, uzaktan eğitim döneminde de  öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz gelişen becerilerini değerlendirmek üzere 28 Mart 2021 tarihinde lichess.org  çevrimiçi satranç sitesinde düzenlenen turnuvaya katıldılar.

• 2. Sınıflar kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Alper Uzağ 1'inci, Oğuz Kaan Dönmez 2'nci ve Eren Tipi 3'üncü,
  • 3. Sınıflar kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Alptekin Keçe 1'inci, Yiğit Ege Özkul 2'nci ve Barış Kahraman 3'üncü,
  • 4. Sınıflar kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Poyraz Vergili 1'inci, Utku Öksüz 2'nci ve Mete Berk Erdul 3'üncü oldular.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor ve  başarılarının devamını diliyoruz.

15.04.2021