“KURALLARI BİLİYORUM”

Okulumuz Rehber Öğretmeni Yeşim ÇORUH GÜLER; 2.sınıf öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatlarında en önemli kazanımlardan birisi olan kurallar ve kurallara uyma bilincini oluşturmayı amaçlayan etkinlikle öğrencilerimizle verimli bir çalışma gerçekleştirmiştir.

Öğrencilerimize  sınır koymanın, çocuğun kendisini emniyette hissederek hareket edebileceği  alanı  belirleyip, yardımcı  ve yol gösterici işaretleri  çocuğa sunmak olduğunu belirten Güler; öğrencilerimizle  hayatımızda toplumsal düzeni sağlayan "Kuralların Yeri ve önemi" konusu kapsamında beyin fırtınası yapıp "Kuralları Biliyorum " isimli yaratıcı drama çalışmalarıyla öğrencilerimize öğrendiklerini eğlenerek içselleştirip kendi öğrenmelerini gerçekleştirme fırsatı sunmuştur.

10.11.2015