KÜTÜPHANEDE BİR MASAL VAR!

Okulumuz 3. Sınıf öğrencileri Nilüfer Misi Çocuk kütüphanesini ziyaret ederek çocuk kitapları yazarı Dilber Koç ile tanışma ve söyleşiye katılma fırsatı buldular.  Doğaçlama ve ses efektlerinden oluşan ''Masal Dinletisi'' etkinliğine katılan öğrencilerimiz masallar dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarken, canlandırma ve oyunlarla dinletiye katkı koydular.

Kütüphaneyi gezip kitapları merakla inceleyen öğrencilerimiz; kitap okumanın önemi, kütüphane kuralları ve çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşılacağı konusunda genel bilgi edindiler.

Kütüphanenin mimari yapısı ve bulunduğu köyün güzelliği de öğrencilerimizde ayrı bir heyecan yarattı.

Bilginin, hayal gücünün, sessizliğin zihin dünyasında bizleri harika bir yolculuğa çıkaran tüm Misi Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür ederiz.

22.03.2022