NİTELİKLİ KİTAP: DÜŞÜNEN, DUYARLI BİREY

NİTELİKLİ KİTAP: DÜŞÜNEN, DUYARLI BİREY

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda ÇOGEM (Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü duayen hocalarımızdan Prof. Dr. Sedat Sever, 30 Nisan 2021 tarihinde okulumuz öğretmenleri ile çevrimiçi bir konferansla bir araya geldi.

Okuma alışkanlığı edinmenin, doğum sonrası ebeveyn desteği ile başlayan ve ilk gençlik yıllarına kadar kavramsal öğrenme ile iç içe sürdürülen bir hayat serüveni olduğunun vurgulandığı söyleşide, düşünen ve duyarlı bireyler yetiştirmek için nitelikli kitapların ne denli önemli olduğu konusuna dikkat çekildi.

Öğrencilerini akademik olarak başarılı kılmanın yanında; sosyal yaşamlarında da okuyan, okuduğunu anlayan, çevreye duyarlı, sorunlar üzerinde düşünen, karar verebilen ve düşüncelerini akıcı biçimde aktarabilen bireyler olarak yetiştirmeyi ilke edinen 3 Mart Eğitim Kurumları öğretmenlerimizin söyleşiye ilgilisi büyük oldu.   

Prof. Dr. Sedat Sever ile bu öğretici etkinlikte öğretmenlerimizi buluşturan Türkçe Bölümü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


03.05.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.