ÖZEL 3 MART ORTAOKULU ONLİNE "KENDİ OYUNUNU KODLAMA YARIŞMASI" BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Bilişim Teknoloji Bölümü Öğretmenlerinin organize ettiği ve ortaokul 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik online yapılan "Kendi Oyununu Tasarla" yarışmamızın sonuçları belli oldu.

Kodlama ve Robotik öğretmenlerimiz Çağlar Tunçel ve Mehmet Ali Değirmenci öğretmenlerimiz, 21 Aralık 2020 ile 22 Ocak 2021 tarihleri arasında oluşturdukları Kodu Game LAB projelerini değerlendirdiler. Öğrencilerimizden yaptıkları proje oyunlarında puan sistemi, farklı seviye türleri, can sistemi, tasarım ve senaryo gibi farklı özellikleri oluşturdukları projede kullanmaları istendi. Çok sayıda öğrencimizin katıldığı yarışma sonuçları, 28 Ocak 2021 tarihinde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında en başarılı oyun projelerinden ilk üçe giren oyun projeleri belirlendi.

Yarışmayı düzenleyen ve yarışmaya ilgi gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Projeleri ile dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Ahmet Ege Kıray
  2. Efe Kopan