ÖZGÜR ÖZGÜLGÜN İLE PETEY'İ ANLAMAK

Hayaller kurduran, öğreten, zevk veren, oturduğumuz yerden bize dünyayı gezdiren en keyifli etkinlik şüphesiz ki okumaktır. Bu yolculukta öğrencilerimizi bazen okuduğumuz kitapların yazarları bazen de bize kitapların sihirli dünyasında yön gösterici olan sanatçılarla buluşturuyoruz. Bugün de birlikte okuduğumuz ve çok sevdiğimiz PETEY'i konuşmak, daha iyi anlamak için oyuncu, yazar Özgür Özgülgün'ü okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Tiyatro oyunları, sevilen dizilerdeki oyunculuğu ve çocuk programları ile tanıdığımız Özgür Özgülgün, öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Farklı sunumuyla öğrencilerimizi kendine hayran bırakan Sayın Özgülgün, Petey kitabından yola çıkarak engellilerle ilgili farkındalık yarattı. Öğrencilerimiz bu keyifli atölyeden dersler çıkararak ayrılmanın mutluluğunu yaşadılar.

ÇEK'in misyonu ve vizyonuna hayran kalan Özgür Özgülgün, başka etkinlik ve atölyelerde buluşma sözü vererek okulumuzdan ayrıldı.

28.11.2019