SERAMİK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ SERAMİK BİENALİNDE

Türk Seramik Derneği (TSD) tarafından düzenlenen 20 Ekim 2022 - 05 Ocak 2023 tarihleri arasında 45 gün sürecek olan 1. Uluslararası Seramik Bienali Bursa'da başladı.

Bienalde seramik sanatçılarının atölye çalışmaları, söyleşiler, sergiler gibi etkinlikler düzenleniyor.

Ana teması ''Zamanın Ruhu Mavi'' olan bienale Seramik Kulübü öğrencilerimiz de farklı etkinliklere katılarak seramik sanatında yapılan çalışmaları gözlemleme, atölye çalışmalarında yaratıcılıklarını geliştirme ve seramik sanatına emek vermiş seramik sanatçılarının söyleşilerine katılma fırsatı buldular.

ÇEK Sanat Merkezi ''Düşler ve Arabalar'' Sergisi

(Seramik Bölülerinde okuyan üniversite öğrencileri sergisi.)

ÇEK Sanat Merkezi ''Hayalimdeki Araba'' Atölye Çalışması

(Hayallerindeki arabaların tasarımlarını çizerek başlanan atölye çalışmasına, çamur ile arabalarını boyutlandırarak tamamladılar. Atölye çalışmasında destekleri için Huri Aykut Ülker 'e teşekkür ederiz.)

Hilton Otel ''Zamanın İzinde'' Sergisi

(Çağdaş Türk Seramiğinin tüm kuşaklarından sanatçıların yapıtlarından oluşan sergi.)

Hilton Otelde Prof. Ayşegül Türedi Özen'in ''Seramiklerim'' konulu söyleşisi de tüm öğrencilerimizin soluksuz dinledikleri ve keyif aldıkları bir  etkinlik oldu.

23.11.2022