"TEMİZ İÇME SUYU" SOSYAL SORUMLULUK PROJESİYLE 3 MART FARKI!

İngilizce derslerimizi desteklemek amacı ile kullandığımız Dijital İngilizce Kitap Okuma Platformu Globed Raz Kids ve UNICEF Kid Power® iş birliği sayesinde Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri sistem üzerinden okudukları ve etkinliklerini tamamladıkları kitaplar karşılığında kazandıkları yıldız puanlarını yüce bir amaç için kullandılar. Kitap okuyarak, kazandıkları yıldız puanlar karşılığında dünyanın pek çok yerinde ihtiyacı olan topluluklara "TEMİZ İÇME SUYU" sağlama kampanyasına katkıda bulundular.

Kazanılan her 8,000 yıldız = 10 günlük temiz içme suyu bağışı olarak ihtiyaç bölgelerine ulaştırılmaktadır.

Okulumuz 7A sınıfı öğrencileri en fazla yıldız bağışı yaparak 1.580.000 yıldız bağışıyla Türkiye çapında 2. olmuştur.

13.05.2022