UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

Sayın Veli;

24 Ağustos-18 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan uzaktan eğitim programımız ana hatlarıyla aşağıda sunulmuştur.

24 Ağustos-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında bir önceki sınıfın tekrar çalışmaları yürütülecektir. Bu bir haftalık  süreçte, öğrencilerimizin hazır bulunuşluk düzeylerinin belirlenmesi için değerlendirmeler yapılacak ve  bu değerlendirmelerin sonuçları göz önünde bulundurularak sonraki  haftalarda yapılacak çalışmalar bu verilere göre şekillenecektir.

Takviye, hazır bulunuşluk ve oryantasyon çalışmalarına öğrencilerimiz yeni sınıfları ve yeni öğretmenleri ile devam edeceklerdir.

İlkokul öğrencilerimiz yeni öğretmenleri ile 18-21 Ağustos tarihleri arasında okulumuz bahçesinde pandemi önlemleri alınarak yüz yüze tanışacaklardır. Bu tanışma programının saatleri  sizlere sınıf öğretmenleri aracılığı ile bildirilecektir. Ortaokullarda ise  ilk gün yapılacak ilk online ders  saatinde sınıf öğretmenleriyle tanışma ve süreç bilgilendirme çalışmaları yapılacaktır.

Uzaktan eğitimlerimiz, kurum lisanslı ZOOM programı ile gerçekleştirilecektir. ZOOM  programı ile eğitimlere katılım sağlayabilmeniz için takip etmeniz gereken adımlar  ayrıntılı olarak önümüzdeki hafta  web sayfamızda yayınlanacaktır. Uygulamayı ilk kez deneyimleyecek olan velilerimiz, ihtiyaç duymaları halinde okulumuzu arayıp Bilgi İşlem Birimimizden destek alabilirler. Öğrencilerimiz online ve canlı derslere OBS (Okul Bilgilendirme Sistemi) sistemimizde yayınlanacak Haftalık Çalışma Programlarına göre katılacaklardır. Okul Bilgilendirme Sisteminin kullanımı ile ilgili bilgilendirme yine sizlere 19-22 Ağustos tarihleri arasında web  sayfamızda yayınlanacaktır.

Özel 3 Mart Kurumları olarak, içinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde  öğrencilerimizin en donanımlı şekilde eğitim ve öğretimlerini sürdürmelerini hedeflemekte ve bu amaçla çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Sizlerin de desteği ile sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmeyi diliyoruz.


15.08.2020
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.