VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

DEĞERLİ VELİLERİMİZ,

T.C.  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 16-30 Mart tarihlerinde iki hafta süre ile okullar tatil edilmiştir.

Tatilin ilk haftası olan 16-20 Mart arası, Nisan ayında yapılacak ara tatilin öne çekilmesi olarak planlanmıştır.

Özel 3 Mart Eğitim Kurumları olarak bu süreçte öğrencilerimizden dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını istiyoruz.

23-27 Mart tarihleri ise MEB'in uzaktan eğitim videoları ve TRT kanallarından yayınlanacak ders içerikli anlatımlarla desteklenecek şekliyle oluşturulmuştur.

3 Mart Eğitim Kurumları olarak bu süreçte öğrencilerimizin, aşağıdaki uyarılarımızı ve yönlendirmelerimizi dikkate almalarını bekliyoruz.

           

İLKOKUL İÇİN BİLGİLENDİRME:

23-27 Mart 2020 tarihlerinde yapılacak çalışmalar Anasınıfları, 1. , 2. , 3. ve 4.sınıflarda sınıf ve yabancı dil öğretmenlerimizin hazırladıkları, haftalık ders planları esas alınarak oluşturdukları program, whatsapp veli bilgilendirme grupları üzerinden paylaşılmıştır.

Bundan sonraki süreçte tatilin uzatılması söz konusu olduğunda da çalışma programlarımız whatsapp üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

 

ORTAOKUL İÇİN BİLGİLENDİRME:

23-27 Mart 2020 tarihlerinde yapılacak çalışmaların yönergesi branş öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmış olup, OBS sistemimiz üzerinden paylaşılacaktır.

Öğretmenlerimiz,  hazırladıkları yönergelere iletişim bilgilerini eklemiş bulunmaktadır. Öğrencilerimiz whatsapp üzerinden ders öğretmenlerine sorular sorabileceklerdir.

Belirlenen tatil sürecini en verimli şekilde kullanabilmek adına bölümlerimiz çalışılmalarını titizlikle hazırlamışlardır. Corona virüsünün seyrine göre resmi kurumlar tarafından alınacak kararlar takip edilecektir. Olası tatilin uzatılması durumunda müfredat ile ilgili yapılacak çalışmalar  ve yeni programlar sizlerle paylaşılacaktır.

Yaşanan bu süreçte siz değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin Sağlık Bakanlığının sosyal medya paylaşımları ve COVİD-19 ile ilgili koruma tedbirlerini dikkatle incelemenizi, kapalı ve kalabalık ortamlardan uzak durmanızı ve seyahat planı yapmamanız gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Okulumuzda tatil sürecinde gerekli tedbirler alınmıştır, yerleşkemizin ve servislerimizin dezenfektasyon işlemleri tamamlanmıştır.

Bilgilerinize sunarız.


16.03.2020
PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.