YABANCI DİL ÖĞRETMENLERİMİZ EĞİTİMDEYDİ

Yabancı Dil öğretmenlerimiz yıl içerisinde katıldıkları eğitime bir yenisini daha eklediler.

Cambridge University Press Öğretmen Eğitmeni Steve OGDEN'le İngilizce öğretiminde yeni yaklaşımları hep birlikte ele alan öğretmenlerimiz ayrıca öğrencilerin özellikle okuma becerilerini geliştirmeyi hedefleyen verimli bir çalışma yaptılar.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerin dil seviyelerine göre çeşitli hikaye kitaplarının kullanımı, hikayenin özetlenmesi ve böylelikle yeni kelime kalıplarının öğretiminin kolaylaşması ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular.

Öğrencilerin yaş seviyelerine uygun ders içi uygulanabilecek farklı aktivitelere de yer verilen eğitiminde yabancı dil derslerinde canlılığı arttırmak adına uygulamaya yönelik keyifli bir söyleşide yapıldı.

17.02.2017